قم|اصلاح و نصب تابلوهای ترافیکی در منطقه 5 شهرداری قم
شهردار منطقه 5 از اصلاح و نصب تابلوهای ترافیکی و چراغ زمانبندی در سطح این منطقه خبر داد .
به گزارش رویداد امروز،علیرضا اقبالیان درگفت وگو با خبرنگاران از اصلاح و نصب تابلوهای ترافیکی و چراغ زمانبندی در سطح منطقه 5 شهرداری قم خبر داد و اظهار داشت: احداث سرعتکاه، نصب تابلوی LED ، نصب گل میخ های ترافیکی، نصب استندهای ترافیکی،اصلاح و نصب تابلوهای ترافیکی، نصب چراغ زمانبندی از جمله اقدامات شهرداری این منطقه است.
وی با اشاره به ویژگی های منطقه 5 شهرداری قم که آن را از سایر مناطق متمایز می کند، بیان داشت: منطقه 5 در جوار مسجد مقدس جمکران بوده و لزوم اتخاذ تدابیر خاص در خصوص موارد ترافیکی از جمله عوامل اصلی در سطح این منطقه است و شهرداری منطقه 5 با توجه به این ویژگی ها به تمهیدات ترافیکی در منطقه اتخاذ نموده است
شهردار منطقه 5 با بیان اینکه ارائه خدمات مطلوب به شهروندان؛ به ویژه زائرین از مهمترین اهداف این منطقه محسوب می شود، تصریح کرد: با اقدامات انجام گرفته در خصوص مسائل ترافیکی ، آماده ارائه خدمات بهتر به شهروندان و زائرین هستیم.
وی در خصوص اقدامات انجام شده در این منطقه بیان کرد: احداث 12 عدد سرعتگاه در سطح منطقه، خط کشی دو جزئی عابرین پیاده ، باز بینی و نصب 5 تابلوی LED ، رنگ آمیزی سرعتگاهها و نصب تابلوهای LED قبل از سرعتگاهها، نصب گل میخ در تقاطها و دور برگردانها و معابر اصلی سطح منطقه، نصب و تجهیز علائم ترافیکی در سطح منطقه از جمله اقدامات صورت گرفته در این منطقه است.
